• Kies Jou Moment!

  Diepe ontspanning met een doel, dat is waar het bij schoonheidssalon Divanons om draait. Ik luister graag naar je wensen, zodat iedere behandeling naar eigen inzicht aangepast kan worden en een persoonlijke invulling kan krijgen.

  Om een goed behandelprogramma te kunnen opstellen kijken we samen naar de huid, huidconditie en gemoedstoestand. We bespreken je wensen en de mogelijkheden om deze te kunnen bereiken.

  Er wordt altijd gestart met een welkomst Ritueel zodat je langer van een behandeling kunt genieten.

   

 • De Moments zijn speciaal samengesteld om de kwaliteit van de huid te verbeteren zoals Rimpelreductie, Pigmentvlekken verminderen, Grove poriën verkleinen, Grauwe verdikte huid herstellen, Anti Aging. Door gebruik te maken van hoge doseringen peptiden, enzymen, vitaminen en anti-oxidanten wordt de huid uit haar comfortzone gehaald waardoor zichtbare structuurverbetering optreed.

   

  meer informatie

 • De Facials zijn samengesteld om de huidconditie te optimaliseren. Hierbij wordt gebruik  gemaakt van de kracht van botanische ingrediënten en hun waanzinnige werking. Deze hebben verzorgende eigenschappen zoals de huid te hydrateren, ontgiften en de huid te voorzien van zuurstof. Met deze uitmuntende kwaliteiten wordt de huid weer in balans gebracht!

   

  meer informatie

 • Bij de Touch of behandelingen vloeien uiterlijke en innerlijke verzorging samen. Er wordt ingespeeld op de zintuigen en kunnen doorwerken op o.a. mentale en fysieke klachten gerelateerd aan stress en spanningen. De synergetische oliën worden afgestemd op huidconditie en gemoedstoestand zodat de behandeling afgestemd wordt op het individu!

   

  meer informatie