• Kies Jou Moment!

  Diepe ontspanning met een doel, dat is waar het bij schoonheidssalon Divanons om draait. Ik luister graag naar uw wensen, zodat iedere behandeling naar eigen inzicht aangepast kan worden en een persoonlijke invulling kan krijgen.

  Het behandelaanbod is zodanig samengesteld dat iedereen terecht kan in de salon. Of het nu gaat om de aanpak van huid problematiek, een moment van ontspanning met een goede huidverzorging, of stressreductie. Door het unieke behandel concept van Divanons is dit allemaal mogelijk.

  Er wordt altijd gestart met een welkomst Ritueel zodat u langer van een behandeling kunt genieten.

  De gezichtsbehandelingen zijn aan te vullen met korte elementen zoals harsen, epileren en verven voor direct mooier resultaat.*

   

 • De Moments zijn speciaal samengesteld om de kwaliteit van de huid te verbeteren zoals Rimpelreductie, Pigmentvlekken verminderen, Grove poriën verkleinen, Grauwe verdikte huid herstellen, Acné (littekens), Anti Aging. Door gebruik te maken van verschillende percentages zuren, peptiden, enzymen, vitaminen en anti-oxidanten wordt de huid uit haar comfortzone gehaald waardoor zichtbare structuurverbetering optreed. Dit voelt u, dit ziet u!

   

  meer informatie

 • De Facials zijn samengesteld om de huidconditie te optimaliseren en huidveroudering te vertragen. Hierbij wordt gebruik  gemaakt van de kracht van botanische ingrediënten en hun waanzinnige werking. Deze hebben verzorgende eigenschappen zoals de huid te hydrateren, ontgiften en de huid te voorzien van zuurstof. Met deze uitmuntende kwaliteiten wordt de huid weer in balans gebracht!

   

  meer informatie

 • Bij de Touch of behandelingen gaan uiterlijke verzorging en innerlijke rust hand in hand. Er wordt ingespeeld op de zintuigen en kunnen doorwerken op o.a. mentale en fysieke klachten gerelateerd aan stress, spanningen en disbalans. De gebruikte massage technieken nemen u mee naar uw eigen stiltepunt. Gun uzelf een moment om even op adem te komen, even niets te moeten en los te laten wat niet meer nodig is....

   

  meer informatie

 • Heeft u last van vermoeide spieren?, Ervaart u stress?, Dit kan lichamelijke klachten met zich meebrengen.Wilt u even opladen en loskomen van alle drukte ? Wellicht kan een Massage uitkomst bieden! 

  meer informatie

 • Ervaart u mentale disbalans?, Zit u niet lekker in uw vel?, Heeft u last van slaapproblemen?, Of heeft u nog het e.e.a. te verwerken maar komt u niet verder voor uw gevoel? Wellicht kan een Reiki behandeling uitkomst bieden! 

  meer informatie

 • Geen tijd voor een gezichtsbehandeling maar wilt u toch graag een touch-up? Dat kan uiteraard ook bij Divanons! 

  meer informatie