• Een Moment voor Jezelf

  Iedere gezichtsbehandeling bestaat uit het reinigen, herstellen, voeden en beschermen van de huid in verschillende gradaties. Elke behandeling wordt op maat samengesteld om het juiste doel te behalen van uw wensen en behoeften van de huid. We bekijken of de verzorgingsproducten die u thuis gebruikt nog aansluiten bij uw huidige huidconditie en wensen, voor een optimaal resultaat!

  De gezichtsbehandelingen zijn aan te vullen met korte elementen zoals harsen, epileren en verven voor direct mooier resultaat.*

 • Behandelingen

  Fix Up Moment  € 45,00*

  Het Fix up moment is samengesteld om de huid kennis te laten maken met producten die een hoger percentage actieve werkstoffen bevatten.Tijdens deze behandeling wordt er gebruik gemaakt van hoge concentratie enzymen, peptiden en antioxidanten. De huid wordt intensief gereinigd en gevoed. Het herstellende masker met o.a. fijngemalen hibiscus en arnica blaadjes kalmeren de huid en zorgen voor een stralende teint!                                 

  Age Resist Moment  € 65,00*

  Deze anti-age behandeling voedt de huid terwijl de hoge concentratie zuren, vitaminen, enzymen, peptiden en antioxidanten de tekenen van beschadiging door zon en veroudering effectief aanpakken. Deze behandeling is samengesteld om de huid te verhelderen en te verstevigen. Deze behandeling is een vervolg op het Fix Up moment voor nog mooiere langdurige resultaten. Verminderd rimpels, pigmentatie, fijne lijntjes en verbetert de huidstructuur. 

  Ultra Bright Moment  € 57,50*

  Een behandeling met als doel het verminderen en/of vervagen van rimpels, acne, littekens, pigmentatie problemen of het opfrissen van de huid.Door gebruik te maken een peeling op basis van zuren en botanische extracten wordt de hydratatie van de huid verhoogt zodat deze steviger wordt en meer volume krijgt: fijne lijntjes en rimpeltjes worden opgevuld. Een effectieve en grondige manier om de huid diep te reinigen en te verdunnen en tegelijkertijd weer op te bouwen en te verdikken. De huid wordt jonger, steviger, frisser en heeft is gelijkmatiger getint.  (sept.-maart)

   Na de behandeling mag de huid niet bloot gesteld worden aan uv-straling, het gebruik van een SPF50+ is dan een must! 

   

  Refreshing Facial   € 35,00*

  Een huidverzorgende gezichtsbehandeling welke is samengesteld om conditie van de huid te optimaliseren. De verzorgende producten zijn geselecteerd om diep te reinigen en intensief te voeden. De huid wordt optimaal gehydrateerd en opgefrist!

  Restoring Facial   € 42,50*

  Deze herstellende gezichtsbehandeling is samengesteld voor de vermoeide, vale huid. De verzorgende producten die gekozen worden voeden en hydrateren de huid optimaal. Door gebruik te maken van voedende serums wordt de huid ontgift en gevoed. Met behulp van het boosting powder masker krijgt de huid een flinke boost en is zichtbaar frisser!

  Re-balancing Facial  € 55,00*

  Deze behandeling is afgestemd op een doffe, glansloze huid met gebieden van hyper-pigmentatie of ongelijke kleur. Door de speciale peeling waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid aangebracht worden krijgt de huid weer energie. Fijne lijntjes, grove poriën en pigmentverschillen worden minder zichtbaar. De peeling op basis van kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie en verbetert de structuur van de huid waardoor de huid haar natuurlijke glans weer terug krijgt. Direct na de behandeling is de huid diep gereinigd en voelt de huid zeer glad en zacht aan en heeft weer een frisse, jeugdige uitstraling. 

   

  Touch of Happiness  € 57,50*

  Een behandeling waarbij optimale huidverzorging gecombineerd wordt met diepe ontspanning. Het gebruik van warme, zijdezachte oliën, stress reducerende massage technieken en de aromatische producten nodigen je uit heerlijk te ontspannen. Laat je lekker in de watten leggen en geniet even van jou moment. 

  Touch of Chi  € 65,00*

  Met deze behandeling vloeien uiterlijke en innerlijke verzorging samen; Laat je meevoeren naar een droombestemming naar keuze. Tijdens deze behandeling onderga je een ontspannende hoofdmassage waarbij de spanningen uit het hoofd worden getrokken met behulp van acupressuur, massagetechnieken en aromacomposities. De reflexzonemassage van de oren helpt mee aan het totaal balans van het lichaam. Langzaam glijdt de spanning weg en bevindt u zich in een welbehagen van ontspannend geurende kruiden, oliën en verzorgende handen.

   Touch of Prana € 75,00*

  Met deze behandeling geniet je van het beste uit twee werelden; optimale huidverzorging gecombineerd met diepe ontspanning. Body & Mind komen in balans gedurende de unieke beleving van voelen, ruiken en horen. Een behandeling vol luxe, rust en ontspanning waarbij de focus wordt gelegd op een prachtige ayurvedische gezichtsbehandeling en ontspannende rugmassage!

   

 • Losse elementen in Combinatie met een Gezichtsbehandeling;

  • Wenkbrauwstyling epileren of harsen 
  • Verven Wenkbrauwen
  • Verven Wimpers
  • Harsen Bovenlip
  • Harsen kin - kaaklijn
  • 1 element       €5,00
  • 2 elementen   € 7,50
  • 3 elementen € 10,00
  • 4 elementen € 12,50
  • 5 elementen € 15,00
 • IK WIL GRAAG MEER INFORMATIE

  Versturen