• Een Moment voor Jezelf

  Het behandelaanbod is zodanig samengesteld dat iedereen terecht kan in de salon. Of het nu gaat om de aanpak van huid problematiek, een moment van ontspanning met een goede huidverzorging, of stressreductie. Door het unieke behandel concept van Divanons is dit allemaal mogelijk. 

  Om een goed behandelprogramma te kunnen opstellen kijken we samen naar de huid, huidconditie en gemoedstoestand. We bespreken je wensen en de mogelijkheden om deze te kunnen bereiken. We bekijken of de verzorgingsproducten die je thuis gebruikt nog aansluiten bij uw huidige huidconditie en wensen, voor een optimaal resultaat. Elke behandeling wordt op maat samengesteld om het juiste doel te behalen van jou wensen en behoeften van de huid. 

  De gezichtsbehandelingen zijn aan te vullen met korte elementen zoals harsen, epileren en verven voor direct mooier resultaat.*

 • Behandelingen

  Fix Up Moment  € 45,00*

  Tijdens deze herstellende behandeling wordt er gebruik gemaakt van intensieve enzymatische werkstoffen en voedende ingrediënten om de huid te reinigen en de helderheid te verbeteren. Met behulp van krachtige serums en speciale maskers krijgt de huid een flinke boost en is zichtbaar frisser.                                           

  Age Resist Moment  € 65,00*

  Deze huidverbeterende behandeling voedt de huid terwijl de intensieve ingrediënten de tekenen van beschadiging door zon en veroudering effectief aanpakken. Intensieve werkstoffen worden aangebracht om de huid te verhelderen en te verstevigen.Tijdens deze gezichtsbehandeling wordt er gewerkt met een hoge concentratie vitaminen, enzymen, peptiden en antioxidanten. Deze behandeling is een vervolg op het Fix Up moment voor nog mooiere langdurige resultaten. Verminderd rimpels, pigmentatie, fijne lijntjes en verbetert de huidstructuur.

  Ultra Bright Moment  € 57,50*

  Een behandeling met als doel het verminderen en/of vervagen van rimpels, acne, littekens, pigmentatie problemen of het opfrissen van de huid.Door gebruik te maken een peeling welke verrijkt is met 30% glycolzuur, hyaluronzuur en botanische extracten. Hyaluronzuur verhoogt de hydratatie van de huid zodat deze steviger wordt en meer volume krijgt: fijne lijntjes en rimpeltjes worden opgevuld. Kamille, maretak, venkel en citroenmelisse hebben een sterk kalmerende werking bij ontstekingen en huidirritatie. Glycolzuur verbetert de structuur van de huid doordat de celdeling van de huid gestimuleerd word waardoor deze weer een frisse, jeugdige uitstraling krijgt. Rimpels, grove poriën en pigmentverschillen worden minder zichtbaar. De huid wordt elastischer en is beter in staat om haar eigen vocht vast te houden. (sept.-maart)

   Na de behandeling mag de huid niet bloot gesteld worden aan uv-straling, het gebruik van een SPF50+ is dan een must! 

   

  Refreshing Facial   € 35,00*

  Een huidverzorgende gezichtsbehandeling afgestemd op de huidige conditie van de huid om het beste eruit te halen. De verzorgende producten zijn geselecteerd om diep te reinigen en intensief te voeden. De huid wordt optimaal gehydrateerd en opgefrist!

  Restoring Facial   € 42,50*

  Deze herstellende gezichtsbehandeling is verzachtend en herstellend voor de huid. De verzorgende producten zijn geselecteerd om diep te reinigen en intensief te voeden. de huid wordt optimaal gehydrateerd en opgefrist!

   Re-balancing Facial  € 55,00*

  Deze behandeling is afgestemd op een doffe, glansloze huid met gebieden van hyper-pigmentatie of ongelijke kleur. Door de speciale peeling waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid aangebracht worden krijgt de huid weer energie. De kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid haar natuurlijke glans weer terug krijgt. Door middel van een massage worden de heilzame stoffen uit de kruidenmix optimaal door de huid opgenomen. Direct na de behandeling is de huid diep gereinigd en voelt de huid zeer glad en zacht aan. Ter bescherming wordt een zonnefactor aangebracht. 

   

  Touch of Happiness  € 57,50*

  Met deze behandeling geniet je van het beste uit twee werelden; optimale huidverzorging gecombineerd met diepe ontspanning. Body & Mind komen in balans gedurende de unieke beleving van voelen, ruiken en horen. De verschillende massages nodigen je uit heerlijk te ontspannen. Laat je lekker in de watten leggen en geniet even van jou moment.

  Touch of Chi  € 65,00*

  Met deze behandeling vloeien uiterlijke en innerlijke verzorging samen; Laat je meevoeren naar een droombestemming naar keuze. Deze behandeling begint met een ontspannende hoofdmassage waarbij de spanningen uit het hoofd worden getrokken met behulp van acupressuur, massagetechnieken en aromacomposities. De reflexzonemassage van de oren helpt mee aan het totaal balans van het lichaam. Langzaam glijdt de spanning weg en bevindt u zich in een welbehagen van ontspannend geurende kruiden, oliën en verzorgende handen.

   

 • Losse elementen in Combinatie met een Gezichtsbehandeling;

  • Wenkbrauwstyling epileren of harsen 
  • Verven Wenkbrauwen
  • Verven Wimpers
  • Harsen Bovenlip
  • Harsen kin - kaaklijn
  • 1 element       €5,00
  • 2 elementen   € 7,50
  • 3 elementen € 10,00
  • 4 elementen € 12,50
  • 5 elementen € 15,00
 • IK WIL GRAAG MEER INFORMATIE

  Versturen