• Innerlijke Rust, Uiterlijke Verzorging

  Ons uiterlijk. Zo bepalend voor hoe we ons voelen. Zitten we lekker in ons vel, dan maakt dat rimpeltje of dat pukkeltje niet zoveel uit. maar owee als we onze dag niet hebben gaan we de deur niet uit door die lelijke rimpel of stomme pukkels…..

  Welkom in de wereld van Divanons….

   

  Wij vrouwen zijn er heel goed in om onszelf continue te bekritiseren. We vinden onszelf, te dik, te dun, hebben hangtieten, grijze haren etc…. Waarom? Dat is een individuele zoektocht die per persoon een andere achterliggende oorzaak heeft. Hoe kunnen we de scherpe kantjes eraf halen?

  Wat als we ons aan de buitenkant wat kunnen verfraaien, voelen we ons dan beter? Het is een begin denk Ikzelf, (ligt eraan wat voor dag ik heb maar over het algemeen voel ik met wat beter met dat beetje mascara, of met m’n geverfde uitgroei.)

  Waarom gunnen we het ons dat niet wat vaker?! Laten we vanaf nu eens vaker wat liever zijn voor onszelf door middel van ons eigen moment te creëren. En of dit nu is door een goed boek te lezen, of even lekker in bad te gaan, of je door mij in de watten te laten leggen, dat maakt niet uit. Als het voor jou maar goed voelt. En geloof me dat is wennen. Voel je niet schuldig als je even je zorgtaken aan een ander overlaat. Zeg tegen jezelf dat jij ook even mag. Sterker nog, als jij niet goed voor jezelf zorgt, hoe kan je dan voor een ander zorgen?! Gun jezelf dus een moment om jezelf op te laden. Wat je voelt, straal je uit. Dus geniet van de kleine momenten.

   

  Even niets moeten, even alleen jij, even op adem komen, loslaten wat niet meer (nodig) is.......

  Laat je zorgen maar even de vrije loop en gun jezelf een moment waar even niets moet, alleen rust en ontspanning. Ontspanning zodat jij kunt loslaten, bijtanken en opladen zodat je weer gelooft in wat is en zal komen. Geloof in jezelf....

  De behandelingen zijn bij Divanons zijn zowel op uiterlijk als innerlijk gericht. Er wordt ingespeeld op de zintuigen, het is een bijzondere beleving voor lichaam en geest. Ik zorg samen met jou voor innerlijke rust tijdens elke behandeling, dat onderscheid mij van anderen en geeft niet alleen mij maar ook u een rustgevend gevoel na elk bezoek.

   Behandelingen worden afgestemd op het individu en kunnen doorwerken op o.a. lichamelijke klachten gerelateerd aan stress en spanningen. Ieder mens wordt beschouwd als een unieke eenheid met ieder zijn eigen behoeften. 

  Gun jezelf een moment voor optimale ontspanning en laat je meenemen op reis, los van tijd en plaats.!

  Liefs